Zin In Een Maatje Meer te Koop Gevraagd op Tweedehands

Ik ben een iets oudere vrouw van 60 met een maatje meer zo als je ziet. Door mijn gewicht ben ik wat stiller en durf ik niet meer zo snel de stap te zetten naar een man toe. Maar omdat ik nog erg verlang naar sex wil ik het op deze manier proberen en weet ik wie reageerd op mij, dat hij dan ook intresse heeft in een rondere vrouw. Er is weinig waar ik voor bedank dus met mij is veel mogelijk. Ben jij niet vies van een oudere vrouw met een kilootje meer, stuur mij dan heel snel een mailtje. an x

Meer Details

Zoek een date in: Luxemburg, Neufchâteau  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: Ja Lengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Slank Ogen: Groen Opleiding: HBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: C85 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op