Zin In Een Trio Of Kwartet Met Mij En Mijn Bi Vriendin te Koop

  • Homepage
  • >
  • Arnhem
  • >
  • Zin In Een Trio Of Kwartet Met Mij En Mijn Bi Vriendin te Koop

Hey hallo, ik ben Manuela.. Weet je waar ik van hou? ik hou ervan om mannen, vrouwen en koppels te verwennen. Met mijn lange zwarte haren, vrouwelijke vormen (D cup), stralende glimlach en mooi snoetje weet ik iedereen te bekoren. Waar ik niet van hou zijn : anaal, latex, bondage,… Maar voor de rest ben ik voor veel dingen in, ik heb zelfs een leuk bi vriendinnetje beschikbaar om jou dubbel zoveel te kunnen laten genieten!! Als je interesse hebt mag je mij altijd bellen of mailen, maar prijzen en afspraakjes worden enkel via de telefoon doorgegeven. Tot binnenkort? Lekkere kusjes Manuela (Antwerpen)

Meer Details

Zoek een date in: Arnhem, Gelderland  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: Ja Lengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Zeg ik niet Ogen: Blauw Opleiding: LBO Haarkleur: Zwart Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: B75 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op