Zoek Jij Nog Een Geil Moedertje?

Hoi daar, leuk dat je de moeite neemt om mijn advertentie even te lezen! Mijn naam is Dianne en ik heb een nogal aparte wens. Het lijkt me super spannend om te moederen over volwassen mannen. Mannen die graag af en toe even klein willen zijn en lekker tegen mama’s borsten willen kruipen. Dit kun je natuurlijk op vele manieren vorm geven maar als je er ideetjes over hebt hoor ik die graag! Ik sta eigenlijk overal wel voor open als het anders is dan anders. Hele jonge mannen die nog maagd zijn zijn ook meer dan welkom!! Vertel me wat je wens is en wie weet kunnen wij hem samen in vervulling laten gaan!

Meer Details

Zoek een date in: Almere Stad, Flevoland  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: Nee Lengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Gezet Ogen: Bruin Opleiding: Havo Haarkleur: Bruin Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: E80 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op