Zoek Jij Ook Een Verzetje?

Ik ben Hariette, getrouwd, moeder, hardwerkend, maar vooral heel ontevreden met hoe mijn leven nu is. Mijn leven draait vooral om hard werken en het verzorgen van mijn dochter en verder is mijn huwelijk ongelukkig, saai en moet daar nodig eens verandering in komen. Ik ben opzoek naar een discrete seksrelatie. Geen verplichtingen maar wel veel lekkers en vol van verwennerij. Ik hoop op regelmatige basis jou te kunnen gaan zien en mijzelf weer helemaal vrouw te voelen. Denk jij dat jij dit voor elkaar kan krijgen?

Meer Details

Zoek een date in: Drenthe, Vries  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: Nee Lengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Dik Ogen: Bruin Opleiding: Havo Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: C85 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op