Zoek Wat Aandacht .kun Je Me Dit Geven te Koop

Hoi mannenBen Tera 44 jaar woon sinds een half jaar weer alleen in een vreemd huis vreemde woonplaats en mis de aandacht van een leuke man waar ik weer eens helemaal mee uit me dak kan gaan……leer ik je hier kennen zou jij mij weer een beetje aandacht weten te geven….. dan AT TERA 44 naar 2323

Voor Nederland (2323): 18+ Kosten; 1,50euro per bericht, max. 4,50euro/chat (= 1 verzonden en 2 ontvangen berichten)1:1 chatdienst. ‘Geen fysieke afspraken mogelijk – fictieve profielen. Stoppen: stuur STOP, of

Meer Details

Zoek een date in: Yerseke, Zeeland  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: Ja Lengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Slank Ogen: Groen Opleiding: HBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: C85 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op